BEMUTATKOZÁS


Nem tartozom azon szerencsések közé, akik már nagyon fiatalon tudják, hogy mi az, amivel foglalkozni szeretnének. Bár egészen kis korom óta valamilyen formában mindig próbálgattam a kreativitásomat és a környezetemben is másokhoz képest jobban törekedtem a harmóniára, gyenge (vagy így utólag azt mondanám, hogy nem fejlesztett) rajztudásom miatt nem éreztem elég bátorságot, hogy jelentkezzek lakberendezőnek.

Szerencsére mivel a számítógép mindig a barátom volt és a technikai újdonságokhoz is mindig nyitottan állok a számítógépes látványtervezés megjelenése és a programok könnyebb elérhetősége, a munkámban bekövetkező váratlan fordulat elegendő lökést adott, hogy végre jelentkezzek egy ilyen iskolába.

Mivel hiszem, hogy minden okkal történik, utólag azt gondolom, hogy kellett az idáig vezető út. Kellett a három diploma az egyéb tanulmányok és a sok tapasztalás, amiből mind épültem - még ha akkor nem is pont ezt éreztem.

2015 óta tevékenykedem lakberendezőként.

Minden feladat egy kihívás. Ráhangolódni az ügyfélre, ráérezni a személyiségére, megtalálni, hogy mi a közös kettőnkben, hogy tudjak a fejével gondolkodni és könnyebben tovább tudjunk lépni.

Erőt venni magamon, hogy kellően a háttérben tudjak maradni és úgy segíteni, terelgetni, hogy a sajátjának is érezze az eredményt.