SZOLGÁLTATÁSOK

IRODATERVEZÉS

A BME Mérnöktovábbképző intézetében a záródolgozatomat : ' Új generációs irodák, Wellbeing, design és produktivitás az irodában' címmel (és tartalommal) írtam

Így bátran mondhatom, hogy az irodatervezés  nemcsak a kedvenceim közé tartozik, de a design kialakításán felül megfelelő szakmai tudással rendelkezem az új generációs irodák követelményeit és ezen követelmények kutatásokkal alátámasztott hátterét illetően is.

Az Y és Z generáció tagjai már nem csupán a régi, hagyományos szempontok alapján vállalnak munkát. Míg régebben kizárólag a fizetés nagysága volt a meghatározó, manapság már fontos szempont számukra hogy milyenek a munkakörülmények, milyen környezetben is kell munkát végezni.

Munkahelye megválasztásakor egy fiatalnak az ígért jövedelem mellett már az is számít, van-e például a cégnél biciklitároló, milyen térben kell a munkát végeznie, van-e az asztalának természetes megvilágítása, van-e büfé, étterem az épületben. Van-e az épületben relaxációs szoba, külön helyiség a telefonálásra, rugalmas-e a munkaidő.

Sok  szempontot figyelembe véve mindig a cég igényeit és munkakultúráját szem előtt tartva nagy gondossággal és élvezettel tervezek irodákat.