SZOLGÁLTATÁSOK

Maga az iroda kialakítása, stílusa, megjelenése, a DESIGN. Sok, kényelmi szolgáltatással ellátott munkahelyek kialakítása, hiszen az iroda nem csupán egy fizikai tér, hanem egy közösség formáló eszköz, az adott céget szimbolizáló munkakörnyezet.

Ideális esetben  a legjobb, ha már az építészeti alaprajzi tervezés szakaszába is bevonunk egy lakberendezőt, hogy hasznos ötletekkel segíthesse  a megvalósulást.

 Egy lakberendező más szemmel és részletességgel látja a belső teret, mint az aki a házat tervezi. Ezért a két szakmai tudás már a tervezés első szakaszában egymás fontos kiegészítői. 

Az előzetesen felmért igényeknek megfelelően kialakított térszervezésnek, designnak köszönhetően kevés módosításra lesz szükség a kivitelezés folyamán. A megrendelő pedig még a munkálatok megkezdése előtt viszonylag pontos információt kap a költségekről 

Persze tervezési szolgáltatásról nemcsak új építés vagy teljes felújítás esetén beszélhetünk. Sok esetben csak egy-egy helyiség átalakítását, "ráncfelvarrását" kéri a megrendelő. Ebben az esetben is hasznos egy enteriőr tervező munkája hiszen segít a meglévő (vagy a leendő- több részletben történő átalakítás esetén) hangulathoz, designhoz igazítani az új helyiséget, hogy az valóban harmonikus összhatást adjon.

Szeretem végigkísérni, szemmel tartani a kivitelezési folyamatot. Ha már fizetett a megrendelő a tervekért, akkor valóban az valósuljon meg és olyan minőségben, ahogyan azt igényelte.

A tervezői művezetés lehet akár néhány alkalmas egyeztetés , akár teljes projekt menedzsment formájában (műszaki ellenőrrel kísérve).

Ez esetben a megrendelő válláról lekerül a kivitelezéssel járó teher nagyrésze 

Különleges szerepet tölt be az életünkben, mert az otthon töltött idő legnagyobb részét a konyhában töltjük.

A családdal és a barátokkal töltött közös ebédek, vacsorák és ünnepek mind igénylik a kényelmes és funkcionális konyha meglétét.
A tervezés során fontosnak tartom, hogy az ügyfél igényei és elképzelései az adott térben megvalósítható legyen és funkcionálisan megfelelően működjön. 

A fürdőszoba tervezés egy összetett feladat, mert a fürdőben fontos, hogy pihenni és egyben megtisztulni is tudjunk, úgy hogy eközben funkcionálisan is megfelelő legyen

Ha csak felújítanád a fürdőszobádat és nem egy fürdőszoba szalon által készített burkolatkiosztási tervet szeretnél, hanem egy a lakás enteriőrjébe illeszkedő, életmódodhoz, stílusodhoz igazodó fürdőszobát, vedd igénybe egy tervező segítségét.


Vannak akik nem igényelnek teljes tervdokumentációt a felújításhoz, építkezéshez, mert úgy érzik szívesen rendeznék be saját maguk az otthonukat, csak egy kis iránymutatásra vágynak, hogy elinduljanak, vagy éppen elakadtak, elbizonytalanodtak a folyamat során.

Nekik ajánlott a LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS