ÁRAK

Minden projekt más, sok tényező függvényében alakul a végösszeg, de van néhány dolog, ami minden projekt esetében azonos

A tervezés végösszegét két faktor befolyásolja jelentősen: az adott feladat komplexitása és az otthon mérete. A kettő közül az utóbbi az, ami kisebb mértékben befolyásolja az árat 

Hol kezdődnek a lakberendező árak és mi a legfelső árkategória?

Minden lakberendező más áron dolgozik, és a szakmában többnyire a négyzetméter a mérce az árazásban, amely az említett lépéseket tartalmazza.

A tapasztaltabb, elismertebb szakembereknél átlagosnak mondható a 15.000 Ft/nm, amely változhat mindkét irányba a megbízás komplexitásától függően. Meglepő, de gyakran a kisebb lakások jelentik a nagyobb kihívást, hiszen egy 30 négyzetméteres lakásban sokkal megfontoltabban kell bánni a terekkel, mint ott, ahol bőven van mozgásterünk alakítani.

A méret mellett a feladat összetettsége a másik faktor, amely befolyásolja, hogy milyen vastagon fog a lakberendező tolla: funkciómódosítások, mint például fal vagy ablak áthelyezések, komplex, speciális megrendelői igények – ezek azok a tényezők, amelyek biztosan emelnek majd az áron.

Összességében tehát, ha szakemberhez fordulunk, emlékezzünk rá, hogy rengeteg munkával és sok év tapasztalatával jár a megfelelő otthon kialakítása, amelynek megvan az ára, cserébe viszont olyan stílusos, ránk szabott otthon vár minket, amelybe öröm lesz hazamenni sok évig.

Ajánlatkérés menete

E-mailben, telefonon, vagy az űrlapon  keresztül vedd fel velem a kapcsolatot, melynek során röviden leírod, hogy mire lenne szükséged.

Ezt követően néhány információra lesz még szükségem, esetleg fotókra a helyiségről.

(Komplexebb megbízás esetén személyesen is találkozunk a helyszínen)

Ezek alapján küldök  egy informális ajánlatot, melyet ha elfogadhatónak találsz, tovább pontosítunk tartalmi elemeket, határidőket, fizetési ütemezést illetően. Ha elfogadásra kerül az ajánlat szerződést kötünk.