Amiben a segítségedre lehetek

  • Ma már az internet világában, amikor rengeteg enteriőrről millió képet találunk, sok kedvencet teszünk a Pinterest fiókunkba - hiszen annyi megoldás tetszik - abban tudok segíteni, hogy ebből a sok kedvencből segítsek elengedni néhányat, hiszen mindent nem zsúfolhatunk be az enteriőrünkbe
  • A térszervezés az egyik legfontosabb eleme az enteriőr tervezésnek. A magam részéről sokszor túlságosan is racionális vagyok. A funkció előtérbe helyezése miatt könnyen lemondok egy-egy design-os megoldásról.
  • Szeretem látni, ahogyan az elképzelésünk 3D-s formát ölt, ahogyan a színek segítségével kialakul egy harmonikus élettér és mindig nagyon izgulok, hogy hogyan fogadja majd a megrendelő egy-egy ötletem. Ezért fontosnak tartom a visszajelzést, hiszen abból épülünk.
  • Kivitelezés mozgalmas része bármilyen fárasztó is,   erővel tölt fel. A helyszínen mindig merülnek fel kérdések, problémák, nem lehet mindent előre látni, gyorsan kell dönteni, kitalálni valami megoldást. Ezen helyzetek megoldásában sokat segít folyamatos szakmai képzéseken való részvételem. Így ismerem az újdonságokat és a  hagyományos  megoldásokat egyaránt.